Rörmokare i Bergshamra

Rörmokare i Bergshamra - I Bergshamra kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Bergshamra kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Bergshamra. I Bergshamra finns det totalt 6 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Bergshamra rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Bergshamra.

Rörmokare i Bergshamra

Här finns en lista över alla rörmokare i Bergshamra som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Fredrik Thors Rör AB
Lagervägen 4
761 12 BERGSHAMRAFredrik Thors Rör AB
Lagervägen


T. Thors Värme och Sanitet
Utanbrovägen 21
761 11 Bergshamra


Borgströms Rörservice AB
Bergshamravägen 73
761 11 BergshamraHt Vvs
Mora 127


Petterssons Rör I Riala AB
Gärdsnäsvägen 59
761 12 BERGSHAMRA

Kostnad och pris för rörmokare i Bergshamra

Beroende på rörmokaren i Bergshamra och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Bergshamra något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Bergshamra och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Bergshamra

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Bergshamra, och här finns ytterligare information om platsen Bergshamra.

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Bergshamra om du är intresserad av att lära dig mer om Bergshamra, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Bergshamra fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Bergshamra som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Stockholm.

Akut rörmokare på jour i Bergshamra

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Bergshamra så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Bergshamra så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Bergshamra från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Bergshamra

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Bergshamra rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Bergshamra. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Bergshamra som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Bergshamra.

VVS i Bergshamra - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Bergshamra.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Bergshamra kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Bergshamra.