Rörmokare i Strängnäs

Rörmokare i Strängnäs - I Strängnäs kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Strängnäs kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Strängnäs. I Strängnäs finns det totalt 10 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Strängnäs rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Strängnäs.

Rörmokare i Strängnäs

Här finns en lista över alla rörmokare i Strängnäs som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Anderssons Rörservice AB
Annebergsv. 1
645 41 STRÄNGNÄS


Strängnäs Rörtjänst AB
Gräsg. 6
645 40 Strängnäs


Agp Rörservice AB
Lärkträdsv. 6
645 41 STRÄNGNÄS


Din VVS Butik I Strängnäs AB
Trädgårdsg. 1 D
645 31 Strängnäs


Rehnmans VVS
Björktorpsv. 14
645 93 Strängnäs


Caverion
Eskilstunav. 34
645 34 STRÄNGNÄS


Granbergs VVS
Fogdö Vik 94
645 92 STRÄNGNÄS


Rörprocess Sverige AB
Åsv. 4
645 91 Strängnäs


Agp Rörservice
Solstigen 23
645 40 Strängnäs


Bravida Sverige AB
Annebergsv. 3
645 41 STRÄNGNÄS

Kostnad och pris för rörmokare i Strängnäs

Beroende på rörmokaren i Strängnäs och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Strängnäs något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Strängnäs och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Strängnäs

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Strängnäs, och här finns ytterligare information om platsen Strängnäs.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Strängnäs om du är intresserad av att lära dig mer om Strängnäs, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Strängnäs fanns det totalt 10 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Strängnäs som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Södermanland.

Akut rörmokare på jour i Strängnäs

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Strängnäs så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Strängnäs så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Strängnäs från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Strängnäs

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Strängnäs rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Strängnäs. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Strängnäs som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Strängnäs.

VVS i Strängnäs - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Strängnäs.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Strängnäs kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Strängnäs.