Rörmokare i Katrineholm

Rörmokare i Katrineholm - I Katrineholm kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Katrineholm kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Katrineholm. I Katrineholm finns det totalt 17 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Katrineholm rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Katrineholm.

Rörmokare i Katrineholm

Här finns en lista över alla rörmokare i Katrineholm som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Assemblin VS-teknik AB
Ljungv. 4
641 39 KATRINEHOLM


Rörmontage i Katrineholm AB
Forssjö Mjölnargården
641 93 KATRINEHOLM


Helistens VVS-Service AB
0150 - 66 90 00Caverion
Kungsg. 10
641 36 Katrineholm


KRAB - Karlström Rör AB
Mov. 2
641 49 Katrineholm


Oppunda VVS AB
Gjuterig. 2
641 30 Katrineholm


Katrineholms Rörproduktion AB
Höjdg. 7
641 32 Katrineholm


New Pipe Stockholm AB
Johannisbergsg. 2
641 34 Katrineholm


Baggetorps Energi Service AB
Forssjög. 6 A
641 33 KATRINEHOLM


Himlinge Mekaniska AB
Himlinge Norrgården
641 97 KATRINEHOLMVing Bioenergi Mälardalen AB
Mejerig. 11


Wegern AB
Banvallen 4
641 50 Katrineholm


Karlberg, Johan
Forsa Rostorpsstugan
641 91 KATRINEHOLM


Firma Ola På Bråten ( Ola Sundqvist)
Djulög. 35 B
641 30 Katrineholm


ATEK Katrineholm AB
Måsv. 2
641 93 KATRINEHOLM


Heatech AB
V. Fredsg. 1
641 39 KATRINEHOLM


Fönster&Energi I Sörmland AB
Jämtlandsg. 24
641 36 Katrineholm

Kostnad och pris för rörmokare i Katrineholm

Beroende på rörmokaren i Katrineholm och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Katrineholm något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Katrineholm och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Katrineholm

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Katrineholm, och här finns ytterligare information om platsen Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Katrineholm om du är intresserad av att lära dig mer om Katrineholm, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Katrineholm fanns det totalt 17 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Katrineholm som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Södermanland.

Akut rörmokare på jour i Katrineholm

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Katrineholm så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Katrineholm så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Katrineholm från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Katrineholm

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Katrineholm rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Katrineholm. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Katrineholm som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Katrineholm.

VVS i Katrineholm - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Katrineholm.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Katrineholm kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Katrineholm.