Rörmokare i Flen

Rörmokare i Flen - I Flen kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Flen kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Flen. I Flen finns det totalt 6 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Flen rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Flen.

Rörmokare i Flen

Här finns en lista över alla rörmokare i Flen som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Lundberg & Jonsson Rör AB
Åseg. 8
642 37 FLEN


Servicebolaget Dragonen
Stenhammarsg. 8
642 36 Flen


Flens VVS AB
Bjurgränd 11
642 34 Flen


Ejnar Erikssons Rör AB
Lötv. 13
642 34 Flen


Mählqvist Rör AB
Kungsv. 8
642 34 Flen


Marosfalvi, Micael
Sparreholmsv. 35
642 91 FLEN

Kostnad och pris för rörmokare i Flen

Beroende på rörmokaren i Flen och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Flen något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Flen och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Flen

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Flen, och här finns ytterligare information om platsen Flen.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Flen om du är intresserad av att lära dig mer om Flen, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Flen fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Flen som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Södermanland.

Akut rörmokare på jour i Flen

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Flen så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Flen så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Flen från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Flen

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Flen rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Flen. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Flen som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Flen.

VVS i Flen - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Flen.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Flen kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Flen.