Rörmokare i Vellinge

Rörmokare i Vellinge - I Vellinge kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Vellinge kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Vellinge. I Vellinge finns det totalt 5 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Vellinge rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Vellinge.

Rörmokare i Vellinge

Här finns en lista över alla rörmokare i Vellinge som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Wickmans Rör AB
Spikg. 8
235 32 VELLINGE


Sydrör i Malmö AB
Hödersgången 12
235 35 Vellinge


Ackerup, Rörfirma Mikael AB
Jiddebjersv. 12
235 41 VELLINGE


Lundströms Rörinstallationer AB
Åkeshögsvägen
235 91 Vellinge


Klimatkontroll Syd AB
Terminalg. 3
235 39 Vellinge

Kostnad och pris för rörmokare i Vellinge

Beroende på rörmokaren i Vellinge och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Vellinge något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Vellinge och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Vellinge

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Vellinge, och här finns ytterligare information om platsen Vellinge.

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånarantal: 6304, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Vellinge om du är intresserad av att lära dig mer om Vellinge, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Vellinge fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Vellinge som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Skåne.

Akut rörmokare på jour i Vellinge

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Vellinge så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Vellinge så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Vellinge från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Vellinge

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Vellinge rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Vellinge. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Vellinge som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Vellinge.

VVS i Vellinge - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Vellinge.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Vellinge kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Vellinge.