Rörmokare i Stehag

Rörmokare i Stehag - I Stehag kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Stehag kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Stehag. I Stehag finns det totalt 2 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Stehag rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Stehag.

Rörmokare i Stehag

Här finns en lista över alla rörmokare i Stehag som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Sunes Rör
Hassle Hjortbacken
241 74 Stehag


Larsson, Sune
Hassle Hjortbacken
241 74 Stehag

Kostnad och pris för rörmokare i Stehag

Beroende på rörmokaren i Stehag och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Stehag något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Stehag och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Stehag

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Stehag, och här finns ytterligare information om platsen Stehag.

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånarantal: 1122, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Stehag om du är intresserad av att lära dig mer om Stehag, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Stehag fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Stehag som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Skåne.

Akut rörmokare på jour i Stehag

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Stehag så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Stehag så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Stehag från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Stehag

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Stehag rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Stehag. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Stehag som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Stehag.

VVS i Stehag - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Stehag.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Stehag kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Stehag.