Rörmokare i Staffanstorp

Rörmokare i Staffanstorp - I Staffanstorp kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Staffanstorp kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Staffanstorp. I Staffanstorp finns det totalt 10 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Staffanstorp rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Staffanstorp.

Rörmokare i Staffanstorp

Här finns en lista över alla rörmokare i Staffanstorp som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Lennarts Rör
Esarpsv. 427
245 91 Staffanstorp


Christer Nilsson
Lagerlöfs v. 19
245 32 STAFFANSTORP


Pemag Oljetanksrivning
Castors v. 1
245 33 Staffanstorp


Vallby VVS i Staffanstorp
Vallby Byväg 39 -23
245 92 STAFFANSTORP


Rörmontören Syd AB
Järnvägsg. 4
245 44 Staffanstorp


PULS AB
Verkstadsv. 2
245 34 STAFFANSTORP


Spolarna
Per Anders v. 1
245 61 STAFFANSTORP


DittNyaBadrum Sverige AB
Handelsvägen 30
245 34 STAFFANSTORP


Lennarts Rör, Maleni AB
Esarpsv. 427
245 91 Staffanstorp


Uppåkra VVS AB
076 - 886 77 34

Kostnad och pris för rörmokare i Staffanstorp

Beroende på rörmokaren i Staffanstorp och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Staffanstorp något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Staffanstorp och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Staffanstorp

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Staffanstorp, och här finns ytterligare information om platsen Staffanstorp.

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Staffanstorp om du är intresserad av att lära dig mer om Staffanstorp, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Staffanstorp fanns det totalt 10 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Staffanstorp som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Skåne.

Akut rörmokare på jour i Staffanstorp

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Staffanstorp så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Staffanstorp så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Staffanstorp från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Staffanstorp

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Staffanstorp rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Staffanstorp. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Staffanstorp som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Staffanstorp.

VVS i Staffanstorp - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Staffanstorp.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Staffanstorp kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Staffanstorp.