Rörmokare i Oxie

Rörmokare i Oxie - I Oxie kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Oxie kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Oxie. I Oxie finns det totalt 7 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Oxie rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Oxie.

Rörmokare i Oxie

Här finns en lista över alla rörmokare i Oxie som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

VVS-Control AB
Stensåkerv. 110
238 33 Oxie


Oxie Ventilations AB
Hammarbacksvägen
238 36 OXIE


Gas & Oljeeldningstjänst
Svängedammsg. 2
238 37 Oxie


Allsvensk Reparations-Service AB
Länsmansv. 8
238 43 OXIE


Nydala Bygg & Renovering
Virkesv. 7 E
238 37 Oxie


Ljunggrens Värme och Sanitet AB
Törringev. 1
238 43 OXIE


A & D Allfix
Oshögav. 37
238 32 OXIE

Kostnad och pris för rörmokare i Oxie

Beroende på rörmokaren i Oxie och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Oxie något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Oxie och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Oxie

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Oxie, och här finns ytterligare information om platsen Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Oxie om du är intresserad av att lära dig mer om Oxie, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Oxie fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Oxie som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Skåne.

Akut rörmokare på jour i Oxie

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Oxie så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Oxie så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Oxie från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Oxie

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Oxie rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Oxie. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Oxie som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Oxie.

VVS i Oxie - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Oxie.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Oxie kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Oxie.