Rörmokare i Lund

Rörmokare i Lund - I Lund kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Lund kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Lund. I Lund finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Lund rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Lund.

Rörmokare i Lund

Här finns en lista över alla rörmokare i Lund som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Imtech VS-teknik AB
Annedalsv. 2 B
227 64 Lund


S E Fredriksson Rörinstallationer AB
Klosterängsv. 13
226 47 Lund


Lunds Värme & Sanitets AB
Tellusg. 13
224 57 LUND

Kostnad och pris för rörmokare i Lund

Beroende på rörmokaren i Lund och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Lund något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Lund och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Lund

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Lund, och här finns ytterligare information om platsen Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Lund om du är intresserad av att lära dig mer om Lund, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Lund fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Lund som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Skåne.

Akut rörmokare på jour i Lund

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Lund så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Lund så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Lund från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Lund

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Lund rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Lund. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Lund som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Lund.

VVS i Lund - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Lund.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Lund kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Lund.