Rörmokare i Kristianstad

Rörmokare i Kristianstad - I Kristianstad kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kristianstad kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kristianstad. I Kristianstad finns det totalt 11 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kristianstad rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kristianstad.

Rörmokare i Kristianstad

Här finns en lista över alla rörmokare i Kristianstad som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Malmberg Miljöhantering AB
Estrids v. 4
291 65 Kristianstad


Vvs-Service Skåne AB
V. Storg. 33
291 31 KRISTIANSTAD


AB Kristianstads Värmepumpservice
Skepparslövsv. 255
291 92 Kristianstad


Imtech VS-teknik AB
Karlsg. 22
291 59 KRISTIANSTAD


Avloppsjouren
Kristianstad
291 32 Kristianstad


Österslövs Rör AB
Arkelstorpsv. 85
291 94 Kristianstad


Rörmontering Kristianstad AB
Industrig. 22
291 36 Kristianstad


100% Rent Vatten Sverige AB
Hedentorpsv. 9
291 62 KRISTIANSTAD


Achieve Energisystem AB
Nya Boulevarden 12
291 21 Kristianstad


Österslövs Gräv & Anläggning AB
Arkelstorpsv. 81
291 94 Kristianstad


Spolarna
Tueängsv. 15
291 92 Kristianstad

Kostnad och pris för rörmokare i Kristianstad

Beroende på rörmokaren i Kristianstad och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kristianstad något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kristianstad och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kristianstad

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kristianstad, och här finns ytterligare information om platsen Kristianstad.

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kristianstad om du är intresserad av att lära dig mer om Kristianstad, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kristianstad fanns det totalt 11 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kristianstad som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Skåne.

Akut rörmokare på jour i Kristianstad

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kristianstad så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kristianstad så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kristianstad från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kristianstad

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kristianstad rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kristianstad. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kristianstad som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kristianstad.

VVS i Kristianstad - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kristianstad.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kristianstad kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kristianstad.