Rörmokare i Kivik

Rörmokare i Kivik - I Kivik kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kivik kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kivik. I Kivik finns det totalt 2 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kivik rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kivik.

Rörmokare i Kivik

Här finns en lista över alla rörmokare i Kivik som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Bamses Rör
Hjälmaröd Björkdungen
Kivik


Olle Möllers Rör AB
Ravlunda 2924
Kivik

Kostnad och pris för rörmokare i Kivik

Beroende på rörmokaren i Kivik och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kivik något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kivik och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kivik

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kivik, och här finns ytterligare information om platsen Kivik.

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kivik om du är intresserad av att lära dig mer om Kivik, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kivik fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kivik som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Skåne.

Akut rörmokare på jour i Kivik

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kivik så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kivik så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kivik från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kivik

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kivik rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kivik. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kivik som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kivik.

VVS i Kivik - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kivik.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kivik kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kivik.