Rörmokare i Kågeröd

Rörmokare i Kågeröd - I Kågeröd kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kågeröd kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kågeröd. I Kågeröd finns det totalt 5 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kågeröd rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kågeröd.

Rörmokare i Kågeröd

Här finns en lista över alla rörmokare i Kågeröd som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

DALSTORPS RÖRMOKERI Per Persson
Böketoftav. 2080
268 76 KÅGERÖD


Carl-Axel Mobergs Rörledningsfirma
Stenestad 1804
268 76 KÅGERÖD


Kågeröds Värmeservice
Liahusg. 15
268 77 Kågeröd


Alex Kita VVS Filial
Pålstorpsv. 9
268 77 KågerödJibe Klimatteknik
Olstorpsv

Kostnad och pris för rörmokare i Kågeröd

Beroende på rörmokaren i Kågeröd och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kågeröd något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kågeröd och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kågeröd

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kågeröd, och här finns ytterligare information om platsen Kågeröd.

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kågeröd om du är intresserad av att lära dig mer om Kågeröd, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kågeröd fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kågeröd som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Skåne.

Akut rörmokare på jour i Kågeröd

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kågeröd så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kågeröd så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kågeröd från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kågeröd

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kågeröd rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kågeröd. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kågeröd som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kågeröd.

VVS i Kågeröd - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kågeröd.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kågeröd kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kågeröd.