Rörmokare i Höör

Rörmokare i Höör - I Höör kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Höör kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Höör. I Höör finns det totalt 5 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Höör rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Höör.

Rörmokare i Höör

Här finns en lista över alla rörmokare i Höör som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Rörbranschen Sverige
Industrig. 17
243 32 Höör


Avloppsjouren & Byggnadsentreprenören i Skåne AB
Rolsberga Böstofta 901
243 96 HöörPerssons Rör AB, Alf
Verkstadsg


Nitage, Nilsson Arne
Elisetorpsv. 4
243 93 HÖÖR


Smide & VVS
Nyby 706
243 95 HÖÖR

Kostnad och pris för rörmokare i Höör

Beroende på rörmokaren i Höör och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Höör något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Höör och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Höör

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Höör, och här finns ytterligare information om platsen Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Höör om du är intresserad av att lära dig mer om Höör, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Höör fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Höör som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Skåne.

Akut rörmokare på jour i Höör

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Höör så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Höör så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Höör från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Höör

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Höör rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Höör. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Höör som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Höör.

VVS i Höör - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Höör.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Höör kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Höör.