Rörmokare i Glimåkra

Rörmokare i Glimåkra - I Glimåkra kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Glimåkra kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Glimåkra. I Glimåkra finns det totalt 1 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Glimåkra rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Glimåkra.

Rörmokare i Glimåkra

Här finns en lista över alla rörmokare i Glimåkra som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Glimåkra Värme- & Sanitetstjänst AB
Hemlingev. 28
280 64 GLIMÅKRA

Kostnad och pris för rörmokare i Glimåkra

Beroende på rörmokaren i Glimåkra och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Glimåkra något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Glimåkra och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Glimåkra

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Glimåkra, och här finns ytterligare information om platsen Glimåkra.

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Glimåkra om du är intresserad av att lära dig mer om Glimåkra, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Glimåkra fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Glimåkra som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Skåne.

Akut rörmokare på jour i Glimåkra

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Glimåkra så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Glimåkra så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Glimåkra från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Glimåkra

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Glimåkra rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Glimåkra. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Glimåkra som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Glimåkra.

VVS i Glimåkra - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Glimåkra.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Glimåkra kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Glimåkra.