Rörmokare i Fleninge

Rörmokare i Fleninge - I Fleninge kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Fleninge kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Fleninge. I Fleninge finns det totalt 1 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Fleninge rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Fleninge.

Rörmokare i Fleninge

Här finns en lista över alla rörmokare i Fleninge som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Greenbox Energy AB
Fleningevägen 419
254 77 FLENINGE

Kostnad och pris för rörmokare i Fleninge

Beroende på rörmokaren i Fleninge och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Fleninge något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Fleninge och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Fleninge

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Fleninge, och här finns ytterligare information om platsen Fleninge.

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Fleninge om du är intresserad av att lära dig mer om Fleninge, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Fleninge fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Fleninge som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Skåne.

Akut rörmokare på jour i Fleninge

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Fleninge så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Fleninge så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Fleninge från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Fleninge

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Fleninge rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Fleninge. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Fleninge som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Fleninge.

VVS i Fleninge - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Fleninge.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Fleninge kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Fleninge.