Rörmokare i Fjälkinge

Rörmokare i Fjälkinge - I Fjälkinge kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Fjälkinge kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Fjälkinge. I Fjälkinge finns det totalt 5 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Fjälkinge rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Fjälkinge.

Rörmokare i Fjälkinge

Här finns en lista över alla rörmokare i Fjälkinge som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Rörtjänst i Fjälkinge AB
Steglitsv. 1
290 34 FJÄLKINGE


TJ VVS-Service
Steglitsv. 2
290 34 FJÄLKINGE


Pma Rörinstallationer AB
Alfred Fjelners v. 2
290 34 FJÄLKINGEFjälkinge Rör AB
Steglitsv


NKarlssons Värme & Industriservice AB
Fjällbov. 1
290 34 FJÄLKINGE

Kostnad och pris för rörmokare i Fjälkinge

Beroende på rörmokaren i Fjälkinge och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Fjälkinge något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Fjälkinge och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Fjälkinge

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Fjälkinge, och här finns ytterligare information om platsen Fjälkinge.

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Fjälkinge om du är intresserad av att lära dig mer om Fjälkinge, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Fjälkinge fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Fjälkinge som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Skåne.

Akut rörmokare på jour i Fjälkinge

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Fjälkinge så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Fjälkinge så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Fjälkinge från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Fjälkinge

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Fjälkinge rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Fjälkinge. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Fjälkinge som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Fjälkinge.

VVS i Fjälkinge - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Fjälkinge.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Fjälkinge kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Fjälkinge.