Rörmokare i Degeberga

Rörmokare i Degeberga - I Degeberga kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Degeberga kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Degeberga. I Degeberga finns det totalt 7 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Degeberga rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Degeberga.

Rörmokare i Degeberga

Här finns en lista över alla rörmokare i Degeberga som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Cederholms Rör AB
Tingsv. 12
297 31 Degeberga


Eltjänster Degeberga-Vittskövle AB
Örtagårdsv. 1
297 31 Degeberga


Munkahage Fastighets AB
Örtagårdsv. 1
297 31 Degeberga


Degeberga Rör AB
Lökarödsv. 550 -80
297 95 Degeberga


Pejes VA-Teknik AB
Saxamöllev. 16
297 32 DEGEBERGA


Fastbränsletjänst Syd AB
Smedkroken 13
297 31 Degeberga


Pe:S Rör och Smide
Kyllingarödsv. 15
297 94 DEGEBERGA

Kostnad och pris för rörmokare i Degeberga

Beroende på rörmokaren i Degeberga och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Degeberga något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Degeberga och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Degeberga

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Degeberga, och här finns ytterligare information om platsen Degeberga.

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Degeberga om du är intresserad av att lära dig mer om Degeberga, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Degeberga fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Degeberga som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Skåne.

Akut rörmokare på jour i Degeberga

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Degeberga så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Degeberga så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Degeberga från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Degeberga

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Degeberga rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Degeberga. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Degeberga som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Degeberga.

VVS i Degeberga - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Degeberga.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Degeberga kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Degeberga.