Rörmokare i Bjuv

Rörmokare i Bjuv - I Bjuv kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Bjuv kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Bjuv. I Bjuv finns det totalt 4 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Bjuv rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Bjuv.

Rörmokare i Bjuv

Här finns en lista över alla rörmokare i Bjuv som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Bjuvs Rör AB
Glimmerg. 3
267 35 Bjuv


Dina Rör Syd AB
Kvarng. 21
267 34 BJUV


Teknisk Enhet
Verkstadsg. 1
267 39 Bjuv


Solkraft Syd AB
Byg. 12
267 40 Bjuv

Kostnad och pris för rörmokare i Bjuv

Beroende på rörmokaren i Bjuv och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Bjuv något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Bjuv och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Bjuv

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Bjuv, och här finns ytterligare information om platsen Bjuv.

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Bjuv om du är intresserad av att lära dig mer om Bjuv, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Bjuv fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Bjuv som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Skåne.

Akut rörmokare på jour i Bjuv

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Bjuv så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Bjuv så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Bjuv från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Bjuv

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Bjuv rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Bjuv. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Bjuv som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Bjuv.

VVS i Bjuv - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Bjuv.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Bjuv kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Bjuv.