Rörmokare i Bjärnum

Rörmokare i Bjärnum - I Bjärnum kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Bjärnum kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Bjärnum. I Bjärnum finns det totalt 5 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Bjärnum rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Bjärnum.

Rörmokare i Bjärnum

Här finns en lista över alla rörmokare i Bjärnum som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Wallmec
Björkeröd 3217
280 20 BJÄRNUM


RörMontören i Bjärnum AB
Ängsstigen 12
280 20 BJÄRNUM


Pumpmontering I Vinslöv AB
Verumsv.
280 22 BJÄRNUM


Henry Jensen M.E.F.
Björnholm 3205
280 20 BJÄRNUM


Bengt Arnes Rör i Bjärnum
Farstorpsv. 18
280 20 BJÄRNUM

Kostnad och pris för rörmokare i Bjärnum

Beroende på rörmokaren i Bjärnum och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Bjärnum något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Bjärnum och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Bjärnum

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Bjärnum, och här finns ytterligare information om platsen Bjärnum.

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Bjärnum om du är intresserad av att lära dig mer om Bjärnum, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Bjärnum fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Bjärnum som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Skåne.

Akut rörmokare på jour i Bjärnum

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Bjärnum så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Bjärnum så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Bjärnum från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Bjärnum

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Bjärnum rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Bjärnum. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Bjärnum som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Bjärnum.

VVS i Bjärnum - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Bjärnum.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Bjärnum kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Bjärnum.