Rörmokare i Billesholm

Rörmokare i Billesholm - I Billesholm kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Billesholm kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Billesholm. I Billesholm finns det totalt 2 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Billesholm rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Billesholm.

Rörmokare i Billesholm

Här finns en lista över alla rörmokare i Billesholm som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Andreassons Rörsvets & Montage
Idv. 3
267 71 Billesholm


VVS & Energiinstallationer I Skåne AB
Svalörtsg. 10
267 72 BILLESHOLM

Kostnad och pris för rörmokare i Billesholm

Beroende på rörmokaren i Billesholm och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Billesholm något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Billesholm och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Billesholm

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Billesholm, och här finns ytterligare information om platsen Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Billesholm om du är intresserad av att lära dig mer om Billesholm, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Billesholm fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Billesholm som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Skåne.

Akut rörmokare på jour i Billesholm

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Billesholm så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Billesholm så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Billesholm från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Billesholm

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Billesholm rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Billesholm. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Billesholm som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Billesholm.

VVS i Billesholm - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Billesholm.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Billesholm kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Billesholm.