Rörmokare i Linghem

Rörmokare i Linghem - I Linghem kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Linghem kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Linghem. I Linghem finns det totalt 4 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Linghem rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Linghem.

Rörmokare i Linghem

Här finns en lista över alla rörmokare i Linghem som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Harstad VVS HB
Harstad Oxelberga
585 63 LINGHEM


Göran Karlsson VVS & El
Stratomta 1
585 62 Linghem


Lindalen Kyl- och Värmepumpservice
Särstadsv. 7
585 63 LINGHEM


Lasse Rörmokare
Ullälva 5
585 63 LINGHEM

Kostnad och pris för rörmokare i Linghem

Beroende på rörmokaren i Linghem och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Linghem något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Linghem och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Linghem

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Linghem, och här finns ytterligare information om platsen Linghem.

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Linghem om du är intresserad av att lära dig mer om Linghem, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Linghem fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Linghem som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Östergötland.

Akut rörmokare på jour i Linghem

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Linghem så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Linghem så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Linghem från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Linghem

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Linghem rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Linghem. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Linghem som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Linghem.

VVS i Linghem - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Linghem.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Linghem kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Linghem.