Rörmokare i Kisa

Rörmokare i Kisa - I Kisa kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kisa kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kisa. I Kisa finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kisa rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kisa.

Rörmokare i Kisa

Här finns en lista över alla rörmokare i Kisa som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Ternstedt Invent AB
Enebyg. 50
590 38 KISA


Värmekompaniet I Linköping
Tornhagsv. 5
590 37 Kisa


Kisa Rör
Torpg. 1
590 38 KISA

Kostnad och pris för rörmokare i Kisa

Beroende på rörmokaren i Kisa och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kisa något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kisa och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kisa

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kisa, och här finns ytterligare information om platsen Kisa.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kisa om du är intresserad av att lära dig mer om Kisa, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kisa fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kisa som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Östergötland.

Akut rörmokare på jour i Kisa

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kisa så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kisa så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kisa från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kisa

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kisa rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kisa. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kisa som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kisa.

VVS i Kisa - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kisa.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kisa kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kisa.