Rörmokare i Kimstad

Rörmokare i Kimstad - I Kimstad kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kimstad kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kimstad. I Kimstad finns det totalt 1 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kimstad rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kimstad.

Rörmokare i Kimstad

Här finns en lista över alla rörmokare i Kimstad som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Rör-Olsson i Kimstad AB
Skogskullev. 15
610 20 Kimstad

Kostnad och pris för rörmokare i Kimstad

Beroende på rörmokaren i Kimstad och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kimstad något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kimstad och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kimstad

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kimstad, och här finns ytterligare information om platsen Kimstad.

Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Yta: 143,87 hektar
Invånarantal: 1510, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kimstad om du är intresserad av att lära dig mer om Kimstad, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kimstad fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kimstad som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Östergötland.

Akut rörmokare på jour i Kimstad

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kimstad så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kimstad så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kimstad från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kimstad

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kimstad rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kimstad. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kimstad som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kimstad.

VVS i Kimstad - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kimstad.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kimstad kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kimstad.