Rörmokare i Storå

Rörmokare i Storå - I Storå kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Storå kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Storå. I Storå finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Storå rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Storå.

Rörmokare i Storå

Här finns en lista över alla rörmokare i Storå som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Storå Rör AB
Industriv. 8
711 76 Storå


Jocke H Skog och Sprinklerservice AB
Kallernäs Solberga 178
711 96 StoråBergslagens VVS AB
Kallernäs 565

Kostnad och pris för rörmokare i Storå

Beroende på rörmokaren i Storå och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Storå något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Storå och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Storå

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Storå, och här finns ytterligare information om platsen Storå.

Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Yta: 612,81 hektar
Invånarantal: 1933, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Storå om du är intresserad av att lära dig mer om Storå, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Storå fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Storå som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Örebro.

Akut rörmokare på jour i Storå

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Storå så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Storå så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Storå från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Storå

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Storå rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Storå. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Storå som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Storå.

VVS i Storå - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Storå.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Storå kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Storå.