Rörmokare i Pålsboda

Rörmokare i Pålsboda - I Pålsboda kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Pålsboda kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Pålsboda. I Pålsboda finns det totalt 4 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Pålsboda rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Pålsboda.

Rörmokare i Pålsboda

Här finns en lista över alla rörmokare i Pålsboda som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Bennys Rör o. Industrisvets AB
Kärrsv. 14 A
697 30 Pålsboda


Oddmi AB
Stenstorp Karlsberg 127
697 92 Pålsboda



Ilvanbo Allservice AB
Ilvanbo



Erlandssons Rörfirma
Käfsterud

Kostnad och pris för rörmokare i Pålsboda

Beroende på rörmokaren i Pålsboda och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Pålsboda något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Pålsboda och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Pålsboda

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Pålsboda, och här finns ytterligare information om platsen Pålsboda.

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Pålsboda om du är intresserad av att lära dig mer om Pålsboda, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Pålsboda fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Pålsboda som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Örebro.

Akut rörmokare på jour i Pålsboda

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Pålsboda så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Pålsboda så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Pålsboda från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Pålsboda

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Pålsboda rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Pålsboda. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Pålsboda som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Pålsboda.

VVS i Pålsboda - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Pålsboda.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Pålsboda kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Pålsboda.