Rörmokare i Östansjö

Rörmokare i Östansjö - I Östansjö kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Östansjö kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Östansjö. I Östansjö finns det totalt 1 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Östansjö rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Östansjö.

Rörmokare i Östansjö

Här finns en lista över alla rörmokare i Östansjö som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Fahlströms Rörservice
Äspe Lindåsen 193
694 93 östansjö

Kostnad och pris för rörmokare i Östansjö

Beroende på rörmokaren i Östansjö och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Östansjö något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Östansjö och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Östansjö

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Östansjö, och här finns ytterligare information om platsen Östansjö.

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Östansjö om du är intresserad av att lära dig mer om Östansjö, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Östansjö fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Östansjö som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Örebro.

Akut rörmokare på jour i Östansjö

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Östansjö så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Östansjö så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Östansjö från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Östansjö

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Östansjö rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Östansjö. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Östansjö som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Östansjö.

VVS i Östansjö - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Östansjö.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Östansjö kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Östansjö.