Rörmokare i Örebro

Rörmokare i Örebro - I Örebro kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Örebro kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Örebro. I Örebro finns det totalt 15 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Örebro rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Örebro.

Rörmokare i Örebro

Här finns en lista över alla rörmokare i Örebro som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Närkes Rörlednings AB
Hagag. 7
703 40 ÖREBRO


C Johanssons Rör AB
Norrbyås 204
705 95 ÖREBRO


Bengt Karlssons Rörlednings AB
Björkliden 4
703 58 örebro


Edvardssons VVS i Örebro AB
Myrmalmsg. 10
703 63 örebro


Hjortsbergs VVS AB
Mejramv. 102
702 18 ÖREBRO


Assemblin VS-teknik AB, Sprinkler
Klerkg. 18
702 25 ÖREBRO


Assemblin VS-teknik AB
Klerkg. 18
701 15 ÖREBRO


RÖReBrO AB
Bläcksvampsv. 2
705 10 örebro


Yxhult Miljö AB
N. Strandg. 3
703 61 örebro


Mickes Rör AB
Prästtorp 512
705 92 örebro


Örebro VVS AB
Markav. 30
705 95 ÖREBRO


Kakelservice Örebro AB
Berglundav. 1 F
702 36 ÖREBRO


Assemblin Elteknik AB
Klerkg. 18
701 15 ÖREBRONärkes Energiteknik AB
örnsrog


BST Brandskyddsteamet Sprinkler AB
Berglundav. 1 G
702 36 ÖREBRO

Kostnad och pris för rörmokare i Örebro

Beroende på rörmokaren i Örebro och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Örebro något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Örebro och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Örebro

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Örebro, och här finns ytterligare information om platsen Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Örebro om du är intresserad av att lära dig mer om Örebro, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Örebro fanns det totalt 15 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Örebro som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Örebro.

Akut rörmokare på jour i Örebro

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Örebro så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Örebro så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Örebro från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Örebro

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Örebro rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Örebro. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Örebro som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Örebro.

VVS i Örebro - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Örebro.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Örebro kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Örebro.