Rörmokare i Lindesberg

Rörmokare i Lindesberg - I Lindesberg kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Lindesberg kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Lindesberg. I Lindesberg finns det totalt 7 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Lindesberg rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Lindesberg.

Rörmokare i Lindesberg

Här finns en lista över alla rörmokare i Lindesberg som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Bergslagens VVS AB
Löparg. 4
711 34 LINDESBERG


Fastighetsservice
Basv. 1
711 35 Lindesberg


Nev AB
Smedjeg. 9
711 30 LINDESBERG


Rörfirma Folke Carlson AB
Skogalundsv. 2
711 31 Lindesberg


B Källmans Rör AB
Snuggan 33
711 91 Lindesberg


AB Vs & Energi Lindesberg
Åstigen 27
711 35 LindesbergLindesbergs VVS/EL AB
Stafettgatan 16

Kostnad och pris för rörmokare i Lindesberg

Beroende på rörmokaren i Lindesberg och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Lindesberg något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Lindesberg och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Lindesberg

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Lindesberg, och här finns ytterligare information om platsen Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Lindesberg om du är intresserad av att lära dig mer om Lindesberg, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Lindesberg fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Lindesberg som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Örebro.

Akut rörmokare på jour i Lindesberg

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Lindesberg så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Lindesberg så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Lindesberg från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Lindesberg

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Lindesberg rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Lindesberg. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Lindesberg som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Lindesberg.

VVS i Lindesberg - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Lindesberg.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Lindesberg kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Lindesberg.