Rörmokare i Laxå

Rörmokare i Laxå - I Laxå kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Laxå kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Laxå. I Laxå finns det totalt 5 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Laxå rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Laxå.

Rörmokare i Laxå

Här finns en lista över alla rörmokare i Laxå som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Möörks Rör AB
Kyrkog. 3
695 30 Laxå


Wojab, AB
Järnvägsg. 12
695 30 Laxå


Winds Individual Solutions AB
Smedjeg. 11
695 32 LaxåLindåsen Rör AB
LindåsvBravida Sverige AB
Maskinv. 2

Kostnad och pris för rörmokare i Laxå

Beroende på rörmokaren i Laxå och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Laxå något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Laxå och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Laxå

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Laxå, och här finns ytterligare information om platsen Laxå.

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Laxå om du är intresserad av att lära dig mer om Laxå, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Laxå fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Laxå som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Örebro.

Akut rörmokare på jour i Laxå

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Laxå så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Laxå så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Laxå från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Laxå

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Laxå rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Laxå. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Laxå som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Laxå.

VVS i Laxå - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Laxå.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Laxå kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Laxå.