Rörmokare i Kopparberg

Rörmokare i Kopparberg - I Kopparberg kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kopparberg kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kopparberg. I Kopparberg finns det totalt 5 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kopparberg rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kopparberg.

Rörmokare i Kopparberg

Här finns en lista över alla rörmokare i Kopparberg som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Bergslagens Energigasteknik AB
Ö. Löa 618
714 94 Kopparberg


Westholms Rör, AB
Gruvfogdeg. 10 B
714 30 Kopparberg


Holfves VVS & Entreprenad AB
Ö. Löa Eriksberg 720
714 94 KopparbergLöa Entreprenad & Rör AB
Ö. Löa 619


GlS Rör & Fastighetsservice
Ö. Löa 619
714 94 Kopparberg

Kostnad och pris för rörmokare i Kopparberg

Beroende på rörmokaren i Kopparberg och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kopparberg något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kopparberg och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kopparberg

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kopparberg, och här finns ytterligare information om platsen Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kopparberg om du är intresserad av att lära dig mer om Kopparberg, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kopparberg fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kopparberg som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Örebro.

Akut rörmokare på jour i Kopparberg

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kopparberg så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kopparberg så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kopparberg från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kopparberg

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kopparberg rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kopparberg. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kopparberg som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kopparberg.

VVS i Kopparberg - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kopparberg.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kopparberg kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kopparberg.