Rörmokare i Kumla

Rörmokare i Kumla - I Kumla kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kumla kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kumla. I Kumla finns det totalt 20 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kumla rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kumla.

Rörmokare i Kumla

Här finns en lista över alla rörmokare i Kumla som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Tholfs rör
Husarg. 18
692 71 KUMLA


Rytab Montage AB
V. Bang. 48
692 35 KUMLA


Hemmastadd AB
Viag. 3
692 35 KUMLA


P Trygg Energiteknik
Söderhallsv. 8
692 36 Kumla


LTI AB
Företagsg. 6
692 71 KUMLA


PM Rör i Kumla AB
N. Mosv. 6
692 71 KUMLA


Kumla VVS
Julsta 511
692 93 KUMLA


Lars Saxin
Rosenv. 8
692 33 KUMLA


S-VÄRME AKTIEBOLAG
Sörbyv. 3
692 34 Kumla


Julsta VVS I Hardemo, AB
Julsta 511
692 93 KUMLA


Holgerssons Lant & VVS
Vissberga 102
692 93 KUMLA


Bergvärmebolaget R407C AB
Friskens v. 15
692 72 Kumla


Pn:S Energi- och Byggteknik AB
Carléns v. 15
692 72 Kumla


Emv Rör I Kumla AB
Tångg. 5
692 31 KUMLA


Kylteknik Firma
Solstigen 8
692 33 KUMLA


Rvd i Kumla
Dalag. 43
692 31 KUMLA


Kumla Oljeservice AB
Frögatan 3
692 35 KUMLA


Poolgubben
Bäckstigen 8
692 91 KUMLA


Lufttekniska Installationer I Närke AB
Företagsg. 6
692 71 KUMLA


Lars Vennerstrand Rör AB
Hagag. 13
692 32 Kumla

Kostnad och pris för rörmokare i Kumla

Beroende på rörmokaren i Kumla och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kumla något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kumla och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kumla

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kumla, och här finns ytterligare information om platsen Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kumla om du är intresserad av att lära dig mer om Kumla, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kumla fanns det totalt 20 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kumla som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Örebro.

Akut rörmokare på jour i Kumla

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kumla så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kumla så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kumla från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kumla

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kumla rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kumla. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kumla som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kumla.

VVS i Kumla - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kumla.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kumla kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kumla.