Rörmokare i Vittangi

Rörmokare i Vittangi - I Vittangi kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Vittangi kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Vittangi. I Vittangi finns det totalt 1 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Vittangi rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Vittangi.

Rörmokare i Vittangi

Här finns en lista över alla rörmokare i Vittangi som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Fredrikssons Rör AB
Masugnsbyn 5094
980 10 Vittangi

Kostnad och pris för rörmokare i Vittangi

Beroende på rörmokaren i Vittangi och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Vittangi något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Vittangi och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Vittangi

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Vittangi, och här finns ytterligare information om platsen Vittangi.

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Vittangi om du är intresserad av att lära dig mer om Vittangi, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Vittangi fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Vittangi som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Vittangi

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Vittangi så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Vittangi så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Vittangi från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Vittangi

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Vittangi rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Vittangi. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Vittangi som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Vittangi.

VVS i Vittangi - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Vittangi.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Vittangi kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Vittangi.