Rörmokare i Rosvik

Rörmokare i Rosvik - I Rosvik kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Rosvik kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Rosvik. I Rosvik finns det totalt 2 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Rosvik rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Rosvik.

Rörmokare i Rosvik

Här finns en lista över alla rörmokare i Rosvik som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Rosviks Rör
Akterv. 4
945 33 Rosvik


Thurfjell Mickes Rör
Vallav. 5
945 33 Rosvik

Kostnad och pris för rörmokare i Rosvik

Beroende på rörmokaren i Rosvik och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Rosvik något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Rosvik och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Rosvik

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Rosvik, och här finns ytterligare information om platsen Rosvik.

Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Yta: 192,84 hektar
Invånarantal: 1735, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Rosvik om du är intresserad av att lära dig mer om Rosvik, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Rosvik fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Rosvik som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Rosvik

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Rosvik så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Rosvik så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Rosvik från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Rosvik

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Rosvik rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Rosvik. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Rosvik som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Rosvik.

VVS i Rosvik - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Rosvik.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Rosvik kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Rosvik.