Rörmokare i Piteå

Rörmokare i Piteå - I Piteå kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Piteå kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Piteå. I Piteå finns det totalt 13 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Piteå rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Piteå.

Rörmokare i Piteå

Här finns en lista över alla rörmokare i Piteå som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Infjärdens Värme, AB
Fläktg. 11 Backcity
941 47 PITEÅ


V V S Jouren i Piteå
Torsg. 7
941 39 Piteå


PVS, Piteå Värme & Sanitet AB
Fläktg. 30
941 47 PITEÅ


Imtech Elteknik AB
Fläktg. 10 A
941 47 PITEÅ


Caverion
V. Kajv. 4
941 38 PITEÅ


Rörmontörn i Piteå
Mellanv. 3
941 53 Piteå


Sc Solar Control AB
Tistelv. 36
941 42 PiteåPiteå Rörservice AB
Furuv


Bioenergi i Piteå
Yrkesv. 36
944 72 Piteå


PeLator VVS-Projektering AB
Furunäsv. 105
941 52 PITEÅ


CA-Rör AB
Lillmorav. 54
941 91 Piteå


Olsons Rör AB, H
Fäktv. 11
944 73 PITEÅ


Rörcentrum AB
Batterig. 6
941 47 PITEÅ

Kostnad och pris för rörmokare i Piteå

Beroende på rörmokaren i Piteå och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Piteå något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Piteå och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Piteå

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Piteå, och här finns ytterligare information om platsen Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Piteå om du är intresserad av att lära dig mer om Piteå, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Piteå fanns det totalt 13 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Piteå som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Piteå

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Piteå så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Piteå så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Piteå från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Piteå

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Piteå rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Piteå. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Piteå som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Piteå.

VVS i Piteå - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Piteå.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Piteå kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Piteå.