Rörmokare i Pajala

Rörmokare i Pajala - I Pajala kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Pajala kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Pajala. I Pajala finns det totalt 7 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Pajala rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Pajala.

Rörmokare i Pajala

Här finns en lista över alla rörmokare i Pajala som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Mäkis Rör, Bror
Kardis 182
984 92 PAJALA


Pekkaris Rör AB
Salo 2
984 91 Pajala


Pajala Vvs O Fastighetsservice
Kardis 68
984 92 PAJALA


K Pekkaris Rör
Salo 2
984 91 Pajala


Egons Spol & Sug AB
Aareavaara 15
984 91 PajalaOlof Karlssons Rör AB
Ruokojärviv


Pajala VVS AB
Kardis 68
984 92 PAJALA

Kostnad och pris för rörmokare i Pajala

Beroende på rörmokaren i Pajala och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Pajala något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Pajala och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Pajala

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Pajala, och här finns ytterligare information om platsen Pajala.

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Pajala om du är intresserad av att lära dig mer om Pajala, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Pajala fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Pajala som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Pajala

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Pajala så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Pajala så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Pajala från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Pajala

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Pajala rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Pajala. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Pajala som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Pajala.

VVS i Pajala - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Pajala.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Pajala kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Pajala.