Rörmokare i Övertorneå

Rörmokare i Övertorneå - I Övertorneå kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Övertorneå kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Övertorneå. I Övertorneå finns det totalt 4 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Övertorneå rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Övertorneå.

Rörmokare i Övertorneå

Här finns en lista över alla rörmokare i Övertorneå som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Clearwater
Tallv. 10
957 32 övertorneå


Rakennuslike Sieppi Filial
Kronv. 16
957 32 övertorneåSoukolo Rör
Soukolojärvi 94


Torsten Lindbergs VVS Service AB
Svanstein 34
957 94 övertorneå

Kostnad och pris för rörmokare i Övertorneå

Beroende på rörmokaren i Övertorneå och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Övertorneå något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Övertorneå och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Övertorneå

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Övertorneå, och här finns ytterligare information om platsen Övertorneå.

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Övertorneå om du är intresserad av att lära dig mer om Övertorneå, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Övertorneå fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Övertorneå som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Övertorneå

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Övertorneå så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Övertorneå så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Övertorneå från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Övertorneå

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Övertorneå rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Övertorneå. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Övertorneå som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Övertorneå.

VVS i Övertorneå - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Övertorneå.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Övertorneå kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Övertorneå.