Rörmokare i Överkalix

Rörmokare i Överkalix - I Överkalix kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Överkalix kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Överkalix. I Överkalix finns det totalt 7 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Överkalix rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Överkalix.

Rörmokare i Överkalix

Här finns en lista över alla rörmokare i Överkalix som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Överkalix Rör & V V S AB
S. Brännag. 9
956 31 ÖVERKALIX


Norrlands Kylservice AB
S. Sandsjärv 62
956 99 ÖVERKALIXM-Collection
Ö. Lomträsk 9


ÅhlS Pann & Brännar Service HB
Kypasjärviv. 88
956 93 ÖVERKALIX


Gyljehedens Kyla Och Värme
Gyljeheden 43
956 91 ÖVERKALIX


Eliasson, Karl Artur Gunnar
Vännäsv. 48
956 92 överkalix


Kalix Älvs Rör & VVS AB
Storg. 11 A
956 31 ÖVERKALIX

Kostnad och pris för rörmokare i Överkalix

Beroende på rörmokaren i Överkalix och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Överkalix något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Överkalix och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Överkalix

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Överkalix, och här finns ytterligare information om platsen Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Överkalix om du är intresserad av att lära dig mer om Överkalix, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Överkalix fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Överkalix som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Överkalix

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Överkalix så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Överkalix så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Överkalix från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Överkalix

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Överkalix rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Överkalix. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Överkalix som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Överkalix.

VVS i Överkalix - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Överkalix.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Överkalix kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Överkalix.