Rörmokare i Luleå

Rörmokare i Luleå - I Luleå kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Luleå kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Luleå. I Luleå finns det totalt 18 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Luleå rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Luleå.

Rörmokare i Luleå

Här finns en lista över alla rörmokare i Luleå som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Johanssons Rör
Magasinsg. 17 A
972 41 LULEÅ


T-Rör AB
S. Rågholmsv. 30 A
975 92 Luleå


Umia Nord, AB
Ostrong. 2
973 34 Luleå


Björsby Rör AB
Hedbackav. 115
975 96 Luleå


Comfort Rör City
Midgårdsv. 24
973 34 Luleå


Imtech VS-teknik AB
Banv. 21 J
973 46 LULEÅ


Lövuddens Rör
Bälingev. 344
975 94 Luleå


Rörinspektörerna i Norr AB
Norrbyv. 15
975 93 LULEÅ


H K-Rör
Flarkenv. 38
975 96 Luleå


LUNDQVIST VVS
Malmuddsv. 9
972 45 LULEÅ


Svensk Fastighetsförmedling
Kungsg. 28
972 31 Luleå


HVV Automation AB
Vesslestigen 7
974 53 Luleå


Swecon Anläggningsmaskiner AB
Norrsågsv. 4
972 54 LULEÅ


Bergnäsets Rör AB
Vagng. 23
973 42 LULEÅ


Sundkvists VVS AB
Kompanivägen 27
974 44 Luleå


VVS & Rör Luleå AB
Holmsundsv. 2 B
975 96 LuleåKarlsson, Håkan
Flarkenv


Ap Interiör AB
Enbomsv. 246
975 92 Luleå

Kostnad och pris för rörmokare i Luleå

Beroende på rörmokaren i Luleå och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Luleå något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Luleå och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Luleå

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Luleå, och här finns ytterligare information om platsen Luleå.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Luleå om du är intresserad av att lära dig mer om Luleå, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Luleå fanns det totalt 18 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Luleå som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Luleå

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Luleå så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Luleå så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Luleå från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Luleå

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Luleå rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Luleå. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Luleå som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Luleå.

VVS i Luleå - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Luleå.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Luleå kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Luleå.