Rörmokare i Kiruna

Rörmokare i Kiruna - I Kiruna kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kiruna kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kiruna. I Kiruna finns det totalt 16 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kiruna rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kiruna.

Rörmokare i Kiruna

Här finns en lista över alla rörmokare i Kiruna som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Caverion
Vaktg. 11
981 47 KIRUNA


Bergendal Rör AB
Borgenv. 3
981 41 KIRUNAJ:Son I Kiruna, AB
Hjortv


Pounus Rör, AB
Vibratorv. 19
981 38 KIRUNA


Siemens AB
Mangig. 26
981 33 Kiruna


Kaktus Rör I Kiruna AB
Reenstiernag. 1 A
981 39 Kiruna


Bravida Sverige AB
Tippv. 8
981 38 KIRUNA


Berne Berg Rör AB
Platåg. 4
981 33 Kiruna


KS Data
Siriusv. 2
981 44 Kiruna


Mmvvs Teknik AB
Fjällg. 13
981 39 Kiruna


Conscriptor System AB
Vinkelv. 23
981 38 KIRUNA


KIAB Konsult & Installationstjänst AB
Österleden 15
981 38 KIRUNA


Bernestedts Rör
Platåg. 4
981 33 Kiruna


LMR i Kiruna AB
Kabelv. 1
981 38 KIRUNA


Mti Pajala AB
0980 - 189 99VVS Companiet I Kiruna AB
Medaljörv. 39
981 41 KIRUNA

Kostnad och pris för rörmokare i Kiruna

Beroende på rörmokaren i Kiruna och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kiruna något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kiruna och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kiruna

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kiruna, och här finns ytterligare information om platsen Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kiruna om du är intresserad av att lära dig mer om Kiruna, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kiruna fanns det totalt 16 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kiruna som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Kiruna

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kiruna så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kiruna så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kiruna från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kiruna

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kiruna rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kiruna. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kiruna som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kiruna.

VVS i Kiruna - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kiruna.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kiruna kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kiruna.