Rörmokare i Kalix

Rörmokare i Kalix - I Kalix kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kalix kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kalix. I Kalix finns det totalt 13 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kalix rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kalix.

Rörmokare i Kalix

Här finns en lista över alla rörmokare i Kalix som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Kalix Pann Produkter AB
Järnvägsg. 22
952 31 KALIX


Engmans Värme & Sanitet KB
Vattenv. 17
952 35 KALIX


Rörman, Kalix,, AB
Kälsjärv 30
952 93 KALIX


Art Piping I Kalix AB
Korpralsv. 17
952 63 Kalix


Glesbygdsservice Krister Nilsson
Kukasjärvi 322
952 93 KALIX


Art Piping Kalix
Korpralsv. 17
952 63 Kalix


Kyl och Energiservice i Kalix
Hedv. 3
952 51 KALIX


Kalix Rörinstallationer AB
Betongv. 1
952 31 KALIX


Kalix VVS-Tjänst AB
Bondersbyn 638
952 92 Kalix


Kalix Sol & Vindkraft
Morjärvsv. 58
952 35 KALIX


B. Åströms VVS Service AB
Moån 104
952 94 KalixKv Svets&Rör
Villav


Rörentreprenad I Norr AB
Villav. 22
952 61 Kalix

Kostnad och pris för rörmokare i Kalix

Beroende på rörmokaren i Kalix och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kalix något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kalix och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kalix

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kalix, och här finns ytterligare information om platsen Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kalix om du är intresserad av att lära dig mer om Kalix, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kalix fanns det totalt 13 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kalix som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Kalix

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kalix så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kalix så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kalix från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kalix

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kalix rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kalix. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kalix som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kalix.

VVS i Kalix - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kalix.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kalix kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kalix.