Rörmokare i Junosuando

Rörmokare i Junosuando - I Junosuando kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Junosuando kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Junosuando. I Junosuando finns det totalt 1 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Junosuando rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Junosuando.

Rörmokare i Junosuando

Här finns en lista över alla rörmokare i Junosuando som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Tornedalens Rör AB
Myllytörmäv. 5
980 62 JUNOSUANDO

Kostnad och pris för rörmokare i Junosuando

Beroende på rörmokaren i Junosuando och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Junosuando något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Junosuando och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Junosuando

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Junosuando, och här finns ytterligare information om platsen Junosuando.

Junosuando är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län, belägen vid Torne älv omkring tio kilometer norr om Lovikka. Junosuando är också kyrkorten i Junosuando socken. Junosuando kyrka ligger i Junosuando. I Junosuando finns det också en skola.

Yta: 127,14 hektar
Invånarantal: 322, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Junosuando om du är intresserad av att lära dig mer om Junosuando, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Junosuando fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Junosuando som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Junosuando

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Junosuando så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Junosuando så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Junosuando från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Junosuando

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Junosuando rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Junosuando. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Junosuando som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Junosuando.

VVS i Junosuando - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Junosuando.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Junosuando kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Junosuando.