Rörmokare i Jokkmokk

Rörmokare i Jokkmokk - I Jokkmokk kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Jokkmokk kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Jokkmokk. I Jokkmokk finns det totalt 4 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Jokkmokk rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Jokkmokk.

Rörmokare i Jokkmokk

Här finns en lista över alla rörmokare i Jokkmokk som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Jokkmokks Vvs
Rajdv. 3
962 33 Jokkmokk


Urbans Rör i Jokkmokk AB
Storg. 28 D
962 32 JOKKMOKK


Jokkmokks VVS AB
Rajdv. 3
962 33 Jokkmokk


Rörtjänst i Jokkmokk AB
Ulleniusg. 1
962 33 Jokkmokk

Kostnad och pris för rörmokare i Jokkmokk

Beroende på rörmokaren i Jokkmokk och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Jokkmokk något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Jokkmokk och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Jokkmokk

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Jokkmokk, och här finns ytterligare information om platsen Jokkmokk.

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Jokkmokk om du är intresserad av att lära dig mer om Jokkmokk, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Jokkmokk fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Jokkmokk som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Jokkmokk

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Jokkmokk så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Jokkmokk så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Jokkmokk från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Jokkmokk

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Jokkmokk rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Jokkmokk. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Jokkmokk som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Jokkmokk.

VVS i Jokkmokk - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Jokkmokk.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Jokkmokk kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Jokkmokk.