Rörmokare i Hortlax

Rörmokare i Hortlax - I Hortlax kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Hortlax kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Hortlax. I Hortlax finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Hortlax rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Hortlax.

Rörmokare i Hortlax

Här finns en lista över alla rörmokare i Hortlax som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Myrestam Värmepump Kylteknik/MVK
Edviksv. 70
944 31 HORTLAX


Fjellströms Rör AB
Kullbacksv. 17
944 31 HORTLAX


Hortlax Rör AB
Görjängsv. 20
944 32 Hortlax

Kostnad och pris för rörmokare i Hortlax

Beroende på rörmokaren i Hortlax och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Hortlax något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Hortlax och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Hortlax

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Hortlax, och här finns ytterligare information om platsen Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Hortlax om du är intresserad av att lära dig mer om Hortlax, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Hortlax fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Hortlax som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Hortlax

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Hortlax så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Hortlax så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Hortlax från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Hortlax

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Hortlax rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Hortlax. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Hortlax som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Hortlax.

VVS i Hortlax - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Hortlax.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Hortlax kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Hortlax.