Rörmokare i Harads

Rörmokare i Harads - I Harads kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Harads kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Harads. I Harads finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Harads rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Harads.

Rörmokare i Harads

Här finns en lista över alla rörmokare i Harads som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Norbergs El & Rör AB
Skomakarv. 2
960 24 Harads


Bodens Vvs-Service HB
Edeforsv. 38
960 24 HaradsBodens VVS-Service & Rör
Edeforsv. 38

Kostnad och pris för rörmokare i Harads

Beroende på rörmokaren i Harads och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Harads något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Harads och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Harads

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Harads, och här finns ytterligare information om platsen Harads.

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånarantal: 501, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Harads om du är intresserad av att lära dig mer om Harads, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Harads fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Harads som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Harads

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Harads så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Harads så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Harads från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Harads

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Harads rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Harads. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Harads som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Harads.

VVS i Harads - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Harads.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Harads kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Harads.