Kalles VVS-Service i Karungi AB i Haparanda, en bra rörmokare

Kalles VVS-Service i Karungi AB i Haparanda är en rörmokare eller ett rörmokarföretag som du kan anlita när du vill ha en erfaren och skicklig rörmokare som hjälper dig att byta ut, reparera eller lägga nya rör i Haparanda. Om du letar efter rör och VVS-tjänster i Haparanda, kontakta Kalles VVS-Service i Karungi AB för mer information om vilka VVS-tjänster de erbjuder, samt ett pris och en uppskattning för det arbete du vill ha utfört av rörmokare i Haparanda.

Kontakta Kalles VVS-Service i Karungi AB i Haparanda, bra på rörmokeri

Nedan ser du telefonnummer och adress till rörmokaren Kalles VVS-Service i Karungi AB i Haparanda.

Kalles VVS-Service i Karungi AB
Övre Kukkola 255
953 91 HAPARANDA
0922 - 303 60

Vägebskrivning och karta till Kalles VVS-Service i Karungi AB i Haparanda

Här hittar du en karta och en vägbeskrivning till Kalles VVS-Service i Karungi AB rörmokare i Haparanda som kan hjälpa dig med rörläggning, rörmontering och rörreparation.

Pris och kostnad för rörmokare i Haparanda, Kalles VVS-Service i Karungi AB

Eftersom priset och kostnaden för rörmokare varierar mellan Kalles VVS-Service i Karungi AB och andra rörmokare i Haparanda är det en bra idé att ta reda på vad andra rörmokare i Haparanda tar betalt samt i hela Norrbotten län. Du kan hitta bra rörmokare med de mest konkurrenskraftiga priserna i Haparanda genom att använda den här metoden.Kommenterat om Kalles VVS-Service i Karungi AB i Haparanda