Rörmokare i Haparanda

Rörmokare i Haparanda - I Haparanda kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Haparanda kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Haparanda. I Haparanda finns det totalt 14 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Haparanda rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Haparanda.

Rörmokare i Haparanda

Här finns en lista över alla rörmokare i Haparanda som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Kalles VVS-Service i Karungi AB
Övre Kukkola 255
953 91 HAPARANDA


Swe Tech Norr AB
Kranv. 8
953 33 HAPARANDA


Gege Bygg Och Värmeisolering
Hjortv. 2
953 36 Haparanda


Redmet AB
Rågv. 10
953 33 HAPARANDA


Gränsrör
Skomakarg. 1
953 34 Haparanda


VVS Montage Norr AB
Sågareg. 19
953 33 HAPARANDABrännström Bygg AB, S
Laivav


Jcl Montage AB
Antmans v. 31
953 34 HaparandaNorrbottenallbemanning AB
Närstav. 4


Energi-Konsult i Haparanda
Laivav. 10
953 92 Haparanda


Karmab AB

Jokke Ap
Pipons


Asentaja Group Tornio AB Oy
Norrmalmsv. 16
953 34 HaparandaHaparanda Rörservice
Torgg

Kostnad och pris för rörmokare i Haparanda

Beroende på rörmokaren i Haparanda och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Haparanda något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Haparanda och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Haparanda

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Haparanda, och här finns ytterligare information om platsen Haparanda.

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Haparanda om du är intresserad av att lära dig mer om Haparanda, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Haparanda fanns det totalt 14 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Haparanda som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Haparanda

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Haparanda så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Haparanda så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Haparanda från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Haparanda

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Haparanda rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Haparanda. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Haparanda som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Haparanda.

VVS i Haparanda - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Haparanda.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Haparanda kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Haparanda.