Rörmokare i Hakkas

Rörmokare i Hakkas - I Hakkas kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Hakkas kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Hakkas. I Hakkas finns det totalt 1 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Hakkas rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Hakkas.

Rörmokare i Hakkas

Här finns en lista över alla rörmokare i Hakkas som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Wennströms Rör
Kalixv. 90
980 41 HAKKAS

Kostnad och pris för rörmokare i Hakkas

Beroende på rörmokaren i Hakkas och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Hakkas något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Hakkas och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Hakkas

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Hakkas, och här finns ytterligare information om platsen Hakkas.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Hakkas om du är intresserad av att lära dig mer om Hakkas, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Hakkas fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Hakkas som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Hakkas

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Hakkas så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Hakkas så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Hakkas från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Hakkas

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Hakkas rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Hakkas. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Hakkas som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Hakkas.

VVS i Hakkas - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Hakkas.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Hakkas kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Hakkas.