Rörmokare i Gammelstad

Rörmokare i Gammelstad - I Gammelstad kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Gammelstad kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Gammelstad. I Gammelstad finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Gammelstad rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Gammelstad.

Rörmokare i Gammelstad

Här finns en lista över alla rörmokare i Gammelstad som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Luleå Rörservice AB
Tingsv. 42
954 32 Gammelstad


Svanbergs Vvs
Hantverksv. 31
954 33 GAMMELSTAD


Svanbergs VVS AB
Hantverksv. 31
954 33 GAMMELSTAD

Kostnad och pris för rörmokare i Gammelstad

Beroende på rörmokaren i Gammelstad och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Gammelstad något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Gammelstad och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Gammelstad

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Gammelstad, och här finns ytterligare information om platsen Gammelstad.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Gammelstad om du är intresserad av att lära dig mer om Gammelstad, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Gammelstad fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Gammelstad som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Gammelstad

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Gammelstad så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Gammelstad så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Gammelstad från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Gammelstad

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Gammelstad rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Gammelstad. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Gammelstad som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Gammelstad.

VVS i Gammelstad - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Gammelstad.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Gammelstad kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Gammelstad.