Rörmokare i Boden

Rörmokare i Boden - I Boden kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Boden kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Boden. I Boden finns det totalt 15 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Boden rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Boden.

Rörmokare i Boden

Här finns en lista över alla rörmokare i Boden som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

PAs Värme & Rör
Industriv. 20
961 68 Boden


Boden Rör Torgny Berglund AB
Tvärg. 2
961 32 BODEN


Johanssons Rör
Hökg. 1 A
961 33 Boden


Pipe Weld Contractor i Boden AB
Jutev. 8
961 49 BODEN


Sundqvist Rör AB
Brog. 27
961 36 BODEN


Bottnia Rör AB
Bodforsv. 4
961 44 Boden


Rehn Värmeoptimering AB
Pontonjärv. 10
961 43 BODEN


Mickes Byggtjänst I Boden AB
Armév. 40
961 43 BODENRVSE
Tråggränd


Kilowattväktarna I Norrbotten
Skräddaregränd 5
961 73 Boden


Vp Nord AB
Svartbyv. 34
961 37 BodenRörbolaget I Norr AB
Stureg. 16


Clas Olssons Rör I Boden AB
Brobyn 208
961 91 Boden


Pelles Sprinkler & Rör i Boden AB
Agentgränd 14
961 40 Boden


Bengt Johanssons Rör AB
Hökg. 1 A
961 33 Boden

Kostnad och pris för rörmokare i Boden

Beroende på rörmokaren i Boden och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Boden något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Boden och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Boden

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Boden, och här finns ytterligare information om platsen Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Boden om du är intresserad av att lära dig mer om Boden, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Boden fanns det totalt 15 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Boden som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Norrbotten.

Akut rörmokare på jour i Boden

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Boden så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Boden så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Boden från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Boden

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Boden rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Boden. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Boden som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Boden.

VVS i Boden - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Boden.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Boden kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Boden.