Rörmokare i Ljungby

Rörmokare i Ljungby - I Ljungby kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Ljungby kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Ljungby. I Ljungby finns det totalt 6 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Ljungby rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Ljungby.

Rörmokare i Ljungby

Här finns en lista över alla rörmokare i Ljungby som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Rör-Center i Ljungby AB
Verkstadsg. 6
341 31 LJUNGBY


Ohlssons Rör i Ljungby AB
Villag. 4
341 30 Ljungby


Borr & Energiteknik
Svarvareg. 15
341 34 Ljungby


Biskopsvara VVS AB
Biskopsvara 11
341 96 Ljungby


Rör-Center I Ljungby AB
Björkstigen 10
341 33 LJUNGBY


Värmemontören I Hölminge
Hölminge 48
341 96 Ljungby

Kostnad och pris för rörmokare i Ljungby

Beroende på rörmokaren i Ljungby och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Ljungby något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Ljungby och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Ljungby

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Ljungby, och här finns ytterligare information om platsen Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Ljungby om du är intresserad av att lära dig mer om Ljungby, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Ljungby fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Ljungby som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Kronoberg.

Akut rörmokare på jour i Ljungby

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Ljungby så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Ljungby så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Ljungby från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Ljungby

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Ljungby rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Ljungby. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Ljungby som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Ljungby.

VVS i Ljungby - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Ljungby.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Ljungby kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Ljungby.